neděle 10. června 2012

I přesto, že běžecká sezona je v plném proudu, aktuality na našem blogu váznou. Tady je alespoň malé okénko do současné doby:

Dan Šindelek - lídr naši squadry, jeden z nejúspěšnějších běžců současného MBP. Po své účasti na Chřibském maratonu plánuje účast a pokoření tříhodinové hranice v Rajci.
Rosťa Trávníček  - podobně jako Dan špička nejen ve své kategorii. S manželkou Lídou trenují na 24hodinový InLine bruslařský závod konaný na okruhu kolem přehrady Olešná.
Lída Šokalová - pro tým velice důležitá nejen přínosem medailových úmístění ale hlavně přísunem pozitivní energie a dobré nálady. Členka sestavy na Ekiden Pentla maratonu v Karviné.
Roman Řeha - I přes obnovené problémy s kotníkem si včera  odbyl start na premierovém ročníku půlmaratonu v Českých Budějovicích. Navíc se může pyšnit kvalitně zaběhnutým maratonem ve Vídni a další půlkou na Hervisu v Praze.
Jirka Dinter - po skvělém účinkování na LC jeho jedním z vrcholů byl závod Bratislava-Děvín, druhým by určitě mohl být Horský běh na Lysou horu 16.6. A podzim je jasný: B7 a potom Chřibský maraton pod tři...?
Lukáš Krejčí - Letos je nucen kvůli pracovním povinnostem vynechat oblíbenou X-Airáckou Lysou a tak mu můžeme držet palce hlavně 23.6. na Beskydském šerpovi, kde jejich sestava obhajuje třetí místo,ale určitě by chtěli víc...
Jarda Vernarský - pravidelný účastník hlavně frýdecké běžecké ceny, coby spolucestovatel Míry Lyska tento víkend absolvoval půlmaraton v Čadci.
Míra Lysek - k včerejším narozeninám si nadělil dárek v podobě svého novodobého OR v maratonu. Po Romanu Řehovi druhý PepaTeamák s absolvovaným maratonským startem.
Kamil Staš - momentálně ve stavu hluboké a beznadějné zamilovanosti a i proto se připravuje odděleně. Ve své přítelkyni zároveň ovšem našel parťáka pro mix kategorii na B7. (Jaryne Wojtylo,Verčo Jerglíková,Martykáni a další...Třeste se!!!)
Filip Landsberger - Filipova treninková příprava na Kysucký maraton byla v dubnu narušena zdravotním výpadkem, o další maratonský start se chce pokusit v srpnu v Rajci. Každopádně mu běhání určitě musí přinášet uspokojení a radost (jak by ne,každý závod v osobním traťovém rekordu...:). Zvládné 16.června Lysou ze hřiště pod 1:15 hod...?
Reňa Marek - dlouhodobě laboruje s kolenem, kvůli kterým společné silniční treninky neabsolvuje, ale díky němu jsem přišel na chuť téměř každonedělním vrchařským výběhům na Lysou. Tak kdo se k nám přidá příště...?
Radim Lipták - běhám a za to jsem rád. Plánovaná účast na maratonu v Čadci kvůli dubnovému problému s kotníkem padla, další pokus o v pořadí už 9.maratonskou čárku by měl přijít v srpnu na horké půdě v Rajci.
Pepa Krejčí - už se jistě nemůže dočkat následujícího víkendu, kde se opět může pokusit o vylepšení svého loňského času. Úkol jistě velmi těžký - Pepa loni v ročníku 2011 patřil mezi běžce s největším výkonnostním vzestupem na této náročné trati.
Inka Krejčí - jistě za každého počasí se v sobotu na Lysé můžeme těši na jeji fotky a věřím, že v průběhu vrchařské sezony obuje závodní boty a stejně jako v uplynulých letech získá nějaké pódiové umístění.


Žádné komentáře:

Okomentovat