středa 13. dubna 2011

Trojka TISu na dráze


Absolutním vítězem Trojky TISu na dráze se stal celkem podle očekávání účastník loňského steaplového dráhového mistrovství republiky z Třince Radim Kasalík, který se jako jediný na frýdeckém atletickém oválu dostal pod 9:40 min. Do posledního okruhu mu zdatně sekundoval Tomasz Wrobel z Polska, jenž na třetí místo odsunul mladou slezanskou nadějí Tomáše Filipce. Zdá se, že svou nejslabší kategorii kvalitně obsadili ostravstvští MK Seitl Honzou Fouskem, který v Áčku kvalitním časem získal bramborovou medaili a při tradičních klubových sezeních se může pochlubit cenným skalpem bratrů Šindelků.
Po Plzeňské mistrovské stovce se na vítězné vlně stále veze Petra Pastorová, která si v očekávaném souboji se svou velkou rivalkou Adelou Esentierovou, časem hluboko pod 11 minut zaslouženě zaběhla pro první místo. Solidní úroveň ženského rozběhu potrvrdila i celkově čtvrtá Iva Zbořilová, jenž svůj průměr na kilometr dokázala ztlačit pod 4 min/km.
Naši ogaři Lukáš a Rosťa si dali před nedělní pohárovou desítkou kvalitní trenink a věřím, že ve Veřovicích předvedou své letošní maximum.

Žádné komentáře:

Okomentovat