neděle 26. května 2013

Společný trénink 1.

Nevím kolikátý to byl oficiální společný trénink, a zda by se tak dal nazvat, když se sešli pouze tři členové Pepa teamu (Radim, Filip a Tereza). Ale i to někdy stačí k tomu, aby se do toho člověk pořádně obul.

Případní zvědavci o časy, délky a přesnou trasu se mohou podívat zde

Ono k menší účasti na tréniku stačí i to, aby pršelo. Na druhou stranu jsme se alespoň nepřehřívali :-). Běželi jsme mírným tempem, trasa je doslova lemovaná krásnými přírodními scenériemi a občas nějaký ten táhlejší kopec+nějaká ten pěkný seběh při kterém si člověk odpočine.

My s Filipem jsme toho měli ke konci celkem dost (od 3km jsem měla vše komplet mokré a Filip naběháno asi 70km v tomto týdnu). Zato Radim byl ve formě a opět nás pěkně táhnul, což člověk ocení když síly a optimismus dochází.

Takže celkem 22-24 km, podle toho odkud kdo vyběhl.
Doufám, že takovéto víkendové týmové delší výběhy v mírnějším tempu se nám podaří častěji  a vhojnějším počtu.

1 komentář:

  1. dali jste si pekne, desti se ted vyhnout je docela umeni, viz. vcerejsek :-) , mame krasne aprilove pocasi, aspon porosteme. Ubiram z teto trasy 8km a zitra ji testnu, vubec neznam cestu z Palkovic do Chlebovic, tak jsem zvedavy. (start u mountfieldu - Bahno - Palkovice - Chlebovice - Zelinkovice - okolo aquaparku - kolem hasicu a cil u policajtu na Beskydske) , diky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat