pátek 1. října 2010

Prototyp trati pro první závod pořádaný Pepateamem...:-)

Cyklostezka povede od ulice Na Hrázi, kolem restaurace Rybárna, a dále podél břehu přehrady k Sokolu Palkovice (loděnice), přes hráz biologického rybníku a napojí se na stávající cyklostezku vedoucí kolem aquaparku, k ulici Na Hrázi. Celková délka nové cyklostezky bude cca 3 140 metrů, o šíři čtyř metrů, s povrchem zhotoveným z asfaltobetonu. Ve spojení nové cyklostezky s cyklostezkou vedoucí kolem aquaparku a komunikací vedoucí přes hráz přehrady Olešná, bude možno využít okruhu o délce přibližně čtyř a půl kilometrů. Na cyklostezce budou vybudovány dvě lávky, jedna přes vodoteč napájecí přehradu Olešná a druhá v místě přelivu hráze biologického rybníku. Stavbu bude realizovat firma Pražské silniční a vodohospodářské stavby a.s., od konce června 2010, kolaudace by měla proběhnout v říjnu tohoto roku.

Dneska jsem si ji celou, včetně "staré" části kolem aquaparku treninkově proběhnul( celá trasa bude mít něco kolem 4,5km) a tímto jsem se prohlásil za samozvaného  držitele traťového rekordu, který má hodnotu 20'18min...:-). Doufám, že brzo tento čas zdolám sám, a nebo třeba některá z hvězd MBP na námi vysněném závodě, který bychom pod hlavičkou Pepa Teamu chtěli s Lukášem, pravděpodobně na této trati zorganizovat v sezoně 2011...


3 komentáře:

  1. To je fajny nápad kucííí. Rybářská devítka, to by byla dobrá nová akcička :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ...a víš,že je to náhodou moc pěkný název...?!? Ty za to asi budeš něco chtít,co..? Nemáš náhodou zálusk na tu moji fajnovou dnešní flašku...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak jsi to uhádl? :-) Když jsem navrčer mluvil se Zdenkem Fejglem, tak mu říkám: "Hele Zdenku, ty lidi takové fajnové víno neocení. K tomu se musí totiž prochlastat :-) Když jim koupíš nějaký sladký Muškát za šedesát kaček nebo nějaké levnější moldavské víno třeba Kagor, tak si jej užijou více, protože je nasládlé. Víno za tři kila je akorát, tak pro mně :-))) Ušetříš prachy a za zbytek uděláš tombolu!"

    OdpovědětVymazat