sobota 11. prosince 2010

Lysacup po šesté


Sobota ráno a Pepa team je odhodlaný se poprat s tratí 6. etapy Lysacupu. Tentokrát nás autobus musel zavést na Visalaje. Ještě jsme stihli čaj a pomalu se přesunuli na parkoviště. Tam už pobíhali běžci a vyplňovali lístky. Za náš team se na start postavil Radim, Pepík a má maličkost (Lukáš). Před startem jsme všichni klepali kosu a těšili jsme se až vystartujeme. Jenom Zdenek Pácha dorazil v kraťasách a bez trička. Tak jsme všichni a můžeme startovat.
Běželo se po červené značce a čerstvě napadaný sníh nebyl ideální, protože se pod ním ukrýval led. Postupně se vytvořil dlouhý had a předbíhání stálo dost sil. Pod sjezdovkou začalo foukat víc než je zdrávo a síly ubývaly velice rychle. Ještě sjezdovka a potřebná fotka od fotografky Inky a je tady cíl. Převléknout tričko a běžíme s Radimem na Ostravici. Doma na mě čeká pečené kuřátko tak co nejrychleji do chalupy.
Počítám, že výsledky budou během zítřka na stránkách Lysacupu. No a kdo toho měl dneska málo může přijít do Starého města, kde se běží předvánočních 8 km a nebo kolem 15 hod. lehký výklus na Olešné.

1 komentář:

  1. Ještě před zveřejněním výsledků dávám palec nahoru za výborný výkon Honzovi Stoszkovi a slovenskému řidiči za odvoz dvou mrznoucích sněhuláků z Ostravice do F-M...

    OdpovědětVymazat