středa 17. července 2013

Treninkovo-závodní úterky

Ahoj všichni, počínaje příštím úterým, tj. 23.7. budeme pořádat každý týden pravidelné závody hamburgského typu, tzn. bez nějakých větších nároků na organizaci, kde o spolehlivé změření času se postarají vaše stopky nebo běžecký kolega. Domů si z Hamburgu odnesete jenom dobrý pocit a informaci o zaběhnutém čase.

Termín 1.T-Z úterku :23.7. 2013
Místo startu : dožínkový areál ve Starém Městě u Frýdku
Čas startu : 19:15h
Délky tratí : 5000m a 10000m (před závodem si můžete zvolit trať případně si odběhnout delší a zaevidovat si i mezičas na poloviční distanci.

Budu rád, pokud uvedete nezávaznou přihlášku do komentářů.
Akce se koná za každého počasí a výhledky budou platné při účasti alespoň jednoho závodníka...
Trenink je určen všem běžcům bez rozdílu klubové příslušnosti.

Budu se na Vás těšit a doufám, že na mě zbude aspoň nějaká miniMEDAILE...:-)

2 komentáře:

  1. jaaa se hlasim :) , cas startu tak akorat, cas v cili si budu ale asi merit sam, to na me cekat nebudete :D . Mate nejake "zamerene" trasy k nahlednuti? Aloha. Rob

    OdpovědětVymazat
  2. često Robe,toto úterý se sejdem na dožinkáči a budem kroužit pro pobavení určitě prázdnin si uživajících pubošů po jeho okruhu,tzn. 10xokruh pro desítikilometrovou trať...:) Pak podle ohlasů dáme hlavy dohromady a den i trasa se můžou změnit-trošku jsem se chtěl aspoň teď vyhnout frekventované Olešné,ikdyž zase lidi a bruslaři kolem tě můžou nabudit ještě k lepšímu výkonu(Míra Lysek má nějakou změnu oproti klasickému cyklookruhu s tím,že bychom s bruslařema šli jenom cca 1km)...Takže uvidíme,domluvíme se v úterý...Já se teda za všech okolností(i kdyby padaly hovna) budu snažit po sobotním čtyřlístku došourat a doufám,že počkáte vy na mě...:)

    OdpovědětVymazat