čtvrtek 5. května 2011

Neděle


Letos si 8. května kromě dne osvobození připomeneme i 100 let od vzniku Mezinárodního dne žen a tento už letitý svátek můžeme oslavit i sportem. Na takřka domácí půdě si můžeme zazávodit v rámci MBP tradičním během z Hrabyně do Ostravy. Na tuhle akci se určitě chystá Rosťa Trávníček, který se při neúčasti některých konkurentů bude snažit o vylepšení svého celkového postavení v pohárovém žebříčku. Po problémech s virozou by se měl ukázat taky Lukáš a věřím, že i on zaběhne dobrý výsledek před serií vrchařských závodů, které na něj čekají už příští víkend.

Moje maličkost by tuto neděli měla strávit ve společnosti početné výpravy běžců Mk Seitl v Praze při největší maratonské akci v Čr. Narozdíl od seitlovců nejsem registrován do bojů o titul Mistra republiky v maratonu a tak se budu pokoušet o co nejpřesnější držení tempa 5'20/km, jehož plnění bude důležíté pro mou roli vodiče závodníků pro čas RT 3:45 hod.

Roman Řeha, aby jej nesvědily nohy při sledování přímého přenosu z výše uvedené pražské běžecké oslavy si nadělil další běžecký výlet v podobě berlínského běhu na 25km . Loni závod dokončily přes 4 tisícovky účastníků takže si myslím, že to po akcích typu Stockholm, Budapešt, Frankfurt bude opět něco pro našeho požitkáře. Každopádně očekáváme kupu fotek a článek...:-)

Ať nakonec sváteční neděli věnujete sportu nebo třeba regeneraci a odpočinku, užijte si ji ve zdraví k plné spokojenosti vás i vašich blízkých.

Žádné komentáře:

Okomentovat